dilluns, 7 de març del 2016

Les TICS en Educación Infantil

La tecnologia forma part de les nostres vides per això, és fonamental treballar les TICS en educació. Amb aquestes els alumnes podran comunicar-se i trobar informació per a aprendre d'una manera més actual i divertida.

El docent ha de guiar l'aprenentatge de l'alumne. La tasca d'aquest ha de ser ensenyar-los a complir unes regles, uns hàbits i ajudar-los en la consecució dels objectius a aprendre.



Gràcies a les TICS el docent pot proporcionar materials didàctics, lúdics i adequats perquè els alumnes puguen trobar l'aprenentatge per si mateixos a més de treballar amb llibres de text.



Dins de la utilització de les TICS podem trobar l'ús d'ordinadors, tablets, PDI, projector d'imatges, reproductor de música, mòbil, càmera de vídeo, càmera de fotos, etc.

Les TICS són un de gran ajuda dins de l'aula, ja que criden molt l'atenció del xiquet a l'hora d'aprendre nous continguts i a l'hora de reforçar continguts ja apresos. Els alumnes poden treballar amb les TICS de manera individual i col·lectiva, la música, les imatges i els jocs fan que aquest aprenentatge siga més interessant de fer que qualsevol altre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada