divendres, 4 de març del 2016

¿Què mitjans de transport coneguem?


Imatge etiquetada per a la reutilització

Per a començar aquesta unitat didàctica hem preguntat als alumnes com es desplacen habitualment per a anar al col·legi a casa, quan es van de vacances, etc.

A partir d'aquestes preguntes hem extret quins són els seus coneixements i idees prèvies per a poder tenir un punt de partida a l'hora de realitzar les diferents activitats proposades en aquesta unitat didàctica.

Aquestes activitats estan pensades perquè ens ajuden de suport al llarg de la Unitat Didàctica a l'hora d'aprendre els diferents conceptes, treballar amb abundants materials i sobretot que els xiquets siguen capaços de mantenir un interès i atenció cap al tema.

El nostre objectiu principal és que els xiquets coneguen els diferents mitjans de transport que hi ha, per què mitjà es desplaça cadascun, quins són les normes que guien la circulació dels mateixos i dels vianants, etc.

Per tant, en tot moment es va a realitzar un aprenentatge en el qual el xiquet/a siga el protagonista i construïsca els seus propis coneixements i habilitats.

Desprès de veure els coneixements previs dels alumnes, en la assemblea buscarem imatges dels mitjans de transport que coneixen amb la tablet de l’aula i parlarem sobre ells. Aquesta serà la primera activitat on a més utilitzarem les TICS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada